NATURE WALLS

In ceea ce priveste decorarea casei, ultimii ani au adus o schimbare a tendintelor: alegerea materialelor si finisajelor naturale pentru un efect atractiv. Pentru a raspunde nevoilor clientilor nostri si a ramane competitivi pe piata, am extins gama de produse – mobilier din lemn si MDF – si am creat o noua linie: NATURE WALLS.

 

Panourile noastre sunt facute din lemn masiv – stejar - care trece printr-o procedura speciala de periere menita sa faca fibra lemnului mai vizibila si sa genereze un sentiment tactil placut. Optiunile de finisare pentru aceste panouri sunt alese de echipa noastra de specialisti astfel incat sa puna in valoare textura si nuanta naturala a lemnului. Tonurile diferite de finisare sunt potrivite pentru orice tip de interior; de la spatii rezidentiale la restaurante si birouri. Avantajul panourilor 3D consta in faptul ca ofera o optiune noua, linii si unghiuri drepte care nu vor trece neremarcate fie integrate in mobilier, decoratiuni de birou, perete sau pe oricare alte suprafete.

NATURE MIRRORS

Atinge. Descopera. Regandeste-ti stilul.
Oglinzile sunt realizate din lemn masiv de stejar, pe acelasi principiu precum panourile Nature Walls. Linia de oglinzi reprezinta o optiune noua, naturala, cu unghiuri si linii drepte care nu vor trece neobservate.

Urmărește și celelalte colecții