Română (România)
Română (România)
English (en-GB)

DESPRE

MONTANA CÂMPENI

Montana – Mobila plină de tradiție din România, „Tara Moților”

2009 a reprezentat, pentru Montana, anul lansării oficiale pe piața exportatorilor de mobilier din lemn masiv din Europa. Începutul nostru, deși încununat de succes, a fost greu, cu urcușuri și coborâșuri, cum se întâmplă în orice afacere aflată la început de drum. Având in spate o echipă unită, dedicată, cu experiența de peste 30 de ani in producția de mobilier si cu dorința de a continua tradiția producerii mobilierului la Câmpeni, am reușim sa ne poziționăm pe piața externa ca un furnizor de încredere. Astfel, producția de mobilier din esență de rășinos in combinație cu MDF si stejar a înflorit începând cu anul 2010.


Piața mobilei este una dinamica, in continua schimbare, in funcție de tendințele in design interior si in funcție de direcțiile imprimate de trend setterii din domeniu. Încrederea partenerilor noștri, seriozitatea, flexibilitatea si capacitatea de adaptare a echipei noastre si a procesului de producție ne-au permis sa ne construim un renume pe piața producătorilor romani de mobilier.


Gama noastră de produse a suferit, la rândul ei, modificări in timp, in funcție de trend si de cerințele clienților noștri. In 2009, am pornit la drum cu colecții de mobilier din rășinos, cu finisaj Nature  potrivit pentru cei care prefera stilul clasic si pentru cabane din lemn. In 2010, am redefinit colecțiile noastre, optând pentru mobilier din categoria living & dining, in stil landhaus. 


Din 2014, Montana a dezvoltat o linie secundara de producție a mobilierului tapițat, secție care a  produs atât canapele si scaune tapițate într-o mare varietate de materiale si culori cat si paturi tapițate. Încă de atunci, ne-am concentrat pe oferirea de soluții complete clienților noștri, nu doar mobilier din lemn, iar ca rezultat, linia de tapițerie a fost menținută pentru a ne asigura că Montana are capacitatea de a oferi soluții integrate pentru clienții săi.


De asemenea, am căutat in mod constant sa diversificam paleta proprie de produse inclusiv prin introducerea unei linii de produse de tipul DIY (Do It Yourself), panouri 3D din lemn masiv de stejar pentru placări sau elemente decorative: Nature Walls & Mirrors. 

Încetul cu încetul, am devenit activi pe piața de profil din Romania prin parteneriate atât cu magazine cat si cu arhitecți si designeri, iar produsele noastre au devenit atractive pentru clienții romani. Prezenta noastră la cel mai mare târg anual de profil din Romania, BIFE-SIM, din 2015 pana in prezent ne-a permis sa înțelegem mai bine cerințele si exigentele pieței la nivel național si sa actualizam oferta de produse.


La Montana, punem accentul pe inovare, creativitate si satisfacția clienților si partenerilor noștri. Credem, de asemenea, ca pentru a ne consolida poziția pe piața de mobilier, este necesar sa cream o legătura durabila cu partenerii si clienții noștri si sa integram noile tendințe, materiale si tehnologii in produsele noastre. Pentru a reuși cele propuse mai sus, in ultimii 5 ani am investit in participarea noastră la cele mai importante târguri din Europa si SUA.  Astfel, am putut construi relații noi de business și, cel mai important, am putut vedea de aproape, reacția pieței la noile colecții prezentate.